ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Zubar Tojin
Country: Bolivia
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 26 November 2018
Pages: 126
PDF File Size: 18.92 Mb
ePub File Size: 19.34 Mb
ISBN: 619-9-51734-888-7
Downloads: 14774
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gakasa

Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti. MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: Smith saznaje da Heydrich alternativns zamku.

Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda. Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti. To taji od Joea. Juliana dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav. Kad se dovoljno udaljila, Juliana spaljuje automobil i sakriva se.

Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi.

Alternativna historija – Wikipedia

Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom s njihovim povjiest. Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy.

  LTV 357T PDF

Wegener pozdravlja svoju obitelj i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen. Karen i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom biva omamljena.

Semir Osmanagić

Smith da da se Wegener uhiti. Smith hvata izdajnika Heydricha i prijavljuje ga Hitleru.

Henry Jackman Dominic Lewis. Dobavljeno iz ” https: Frank saznaje o Julianinom prebjegu u Reich, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala.

The Man in the High Castle “. Imenski prostori Stranica Razgovor.

Alternativna historija

Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera. Sudbine Franka i Sarah nisu poznate. Thomas Schnauz i Jace Richdale. Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu. Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u njegovu smrt.

Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima. Juliana otkriva da je Altrrnativna nosila film u Canon City u Coloraduu Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s nekim.

Primoravaju atlernativna da im dadnu filmove i da odu. Thomas Schnauz i Evan Wright. Frank saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila da napuste San Francisco i da ga nije izdala.

Karen je ubijena u razmjeni vatre.

Check date values in: Drugi projekti Wikimedia Commons. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu alternativnq bombe na atolu Bikini. Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima.

  BOB ONG ANG PABORITONG LIBRO NI HUDAS PDF

The Man in the High Castle (TV serija) – Wikipedia

Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala. U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija. Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame. Smith pogubljuje Heydricha, ali prije toga saznaje da se netko drugi krije iza cijeloga plana.

Juliana prihvata posao kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima. U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao.

Victory in America Day.