KRV SUZE I ZNOJ LEGIJA PDF

Legija i zemunski klan by Marko Lopušina(Book); Revolution: između razuma i srca Audience level: (from for Krv, suze to for Taina Moga ). I prve kapi znoja virkahu ko polucije sazrijevajue mladosti. Ali jednoga dana – onako od sluaja – zapazi, da je bacio krv. istu krv. Rairi mu se dobroduno lice i sjajne suze od ogromnog smijeha zatitrae na .. I eto – niu novinari, politiari, uenjaci, pisci – itava jedna legija ljudi, u kojih je tatina jaa od eluca. Svugde je meu primitivnim narodima krv smatrana kao poslastica – nikada kao neto Kod Suze, u drevnom Elamu (dananja Persija), naeni su ostaci po tipu veoma slini Kao tvorcu i vladaru sveta njemu pomae legija manjih boanstava, u poetku (Uinio sam to) I znoj potee ispod mog pazuha.

Author: Tar JoJozahn
Country: Chad
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 18 April 2015
Pages: 63
PDF File Size: 20.91 Mb
ePub File Size: 11.84 Mb
ISBN: 918-9-57812-464-6
Downloads: 16774
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojataxe

Janko Poli Kamov isusena kaljuza – [PDF Document]

A u prsima je kuhalo, u grlu je vrelo. A nebo bijae isto, oblijevano mlijenim szue, to se je lako rastezao i gubio. Svemir je pjeva, sklada i – uiva!

Zacijelo je bio, ali ova se neotesana baba niega ne sjea. William Butler Yeats – Pesme. A onaj isti dizae svoj glas, ko da na njegova usta izlazi prolost propitog oajnika. Krvi je bilo samo na jednoj nogavici.

Morao je brzo donijeti odluku. Je, ali ne nalik na ovaj A Znlj odmah zaboravi na svoju strast i upilji se u finou njihovih lica, to bijahu fina do praznoe.

  LAPORAN FENN WU PDF

Svejedno – on nije digao oiju sa knjige. Glavna kutija, Izzin mozak, imala je oko pola metra u kvadrat, tri otvora na prednjem dijelu i veliko kvadratno crveno svjetlo, koje je javljalo spremnost za rad.

To je cukorek od nerca. Zato ne nosi grijeha u sebi i zato nema vanbranoga cjelova na svojemu licu! A s druge strane pruahu se nedogledna polja, sitne kuice, i osamljena, umorna svijetla, to tinjahu ko budnost ispaenih seljaka. Ovaj put ga je ostavio tako punu sekundu. I tu, eto, razumjeh pliinu naega drutva, dok inteligencija vri ovake role pisara. Bila je zaarena kao soldatue, a stidjela se od radosti ,egija slukinje. Zastori su sputeni, kroz njih puca ar ljetnog sunca.

Vodoskok srtae uvis ko da si smrskao grlo pune ampanjske flae i od samog ushita zaboravio pretoiti u ae. Veselo lijetah perom po papiru, a onda – oblak stade padati na tjeme. Glavna je prostorija bila mala i gola. A ja sam se onda smijao i prepao njene ljubavi Posada od osamnaest ljudi. Bio je lijep i vrlo kompaktan. Ona djevojka baca postrance poglede na nas, jer misli, da zaviamo njezinome smijehu. Pruajui joj ruku na rastanku, ne zadri je dugo po obiaju.

Rekoste mi neki dan, da u instruirati legika gospoicu kerku. Znoj mu je izbijao iz svake pore. Kad se Caldwell naprosto slegnuo, Simpson ga je pograbio oko pojasa, okrenuo ga na bok i kkrv otvorena vrata odvukao na balkon. Osamnaest je godina sanjao o toj utopiji na rubu svijeta, skrojenoj po njegovoj mjeri. Radile su oi, ruke, ali mozak nita i opet bijae ubit.

  INESCAPABLE ZANNIE ADAMS PDF

Jedan je rukav visio, a kosa ve padae na stisnuta plea. I nastavila gristi dok nije osjetila krv u ustima.

Bijae uasno ozbiljan i zamiljen. Zato je dosadna prolost tvoja i zato je zakon filistara rodio mene Postajalo joj je neudobno. Vergilije je bio pjesnik.

On ju je teko slijedio. Napravio sam to na svoju ruku, nema obaveza. Ovaj je bio Chamaeleon jacksoni. A tu dolaahu i druge, u iznoenim eirima, razderana lica i utih nekakih, papirnatih boja krstei xnoj uzajamno “gospa”.

Ima vam ovakih ljudi, to hoe nekoga potinjenoga, ispod sebe, da prostituira karakter i da ga oni prostituiu svojim niskim, pandurskim strastima.

krv suze i znoj pdf to word

I ja sam se smija Kad bi u noiostao do kasna vani, ona je tad imala jednoga neprijatelja: Vratio se u spavaonicu i odjenuo.

Ipak je sve na njemu bilo besprijekorno. Bijae jo neureena, sa zadahom kreveta, neispratih ustiju i mutna pogleda. Lijenik mu zabrani puiti, a Arsen, videi, da je bez puenja svako lijeenje dosadno, primi se iz prikrajka jedne cigarete, a jedna aa vue drugu.

Falmouthovo je uho bilo preplavljeno zvukovima. Neto prola, crna i odurna drhtae tude, a ona iznakaena starica nosae u svojem glasu grke i ljute glasove, u svojim oima zadnji i kkrv krik ivota.